-Početna | Kontakt | LAN FORUM| IRC
  MZM Wireless vijesti
..što radi "bežična" ekipa

 
 
-
-
MZM
-SEKCIJA
-
-ČLANSTVO
-
-VIJESTI
-
-TEAM
-
-KONTAKT
-
 
  Novi Marof - panorame  
-
 
.
 

MZM Wireless je u punom pogonu od 1. svibnja 2007. Želite li postati Član kontaktirajte nas! Nabavite opremu i osjetite moć komunikacije!

 
  __  
  Pristupi ONLINE: pristupnica  
  __  
  Najnovije vijesti pročitajte ovdje  
.

 

 
. Vijesti  
.    
 
Panorama Novog Marofa
1. prosinca 2012.

Javne web kamere su servisi koji putem Interneta prikazuju korisnicima prizore koje snimaju u realnom vremenu. Trenutno postoje na tisuće javnih kamera koje prikazuju panorame vidikovaca ili gradova, prizore s trgova, autocesta i mostova, zračnih luka, muzeja, tehnoloških i zabavnih parkova i sl. Postoje čak i podvodne te akvarijske web kamere, ali i kamere koje emitiraju iz svemira. Najpoznatije hrvatske web kamere nalaze se u Zagrebu (Trg bana Jelačića), Splitu (Riva), Dubrovniku (Stradun), Varaždinu (Korzo),  Rijeci (Korzo) i dr.

Novomarofska je kamera započela emitiranje 1. prosinca 2012. godine sa najviše novomarofske zgrade „Marofčanke“, odakle pogled seže na cijelo područje centra te na okolna naselja: Možđenec, Makojiće, Grana, Madžarevo i Remetinec. U probnom radu kamera snima panoramske slike niske rezolucije (640x480 točaka) svakih 5 sekundi te mijenja položaj fokusirajući pri tome nekoliko panoramskih pozicija. Slika s kamere dostupna je na web adresi MZM Wirelessa: http://wireless.mzm.hr/panorama.php.

Projekt „Novomarofska panorama“ pokrenuli su mladi entuzijasti i informatički stručnjaci iz MZM Wirelessa u želji da još bolje promoviraju svoj Grad. Cijeli projekt je u potpunosti financiran sredstvima MZM Wirelessa te donacijama samih članova.

Odluka o visini članarine
23. listopada 2010.

Vijeće MZM-a usvojilo je prijedlog agencije Wireless o izmjenama odluke o visini članarine. Odluka stupa na snagu 1. siječanja 2011. godine. Svi koji produže članarinu prije toga datuma mogu uplatiti članarinu i za 2011. godinu po staroj odluci. Službenu odluku možete skinuti ovdje.

Piše: tomica

Rekonfiguracija jezgre
8. ožujka 2010.

Tijekom prošlog tjedna došlo je do ozbiljnog kvara na glavnom routeru koji se pokazao kao odlična prilika za dugoočekivanu rekonfiguraciju cijele jezgre MZMW-a.

Nekih bitnih promjena s gledišta korisnika nema osim što imamo nove SSID-eve:
- Jug emitira na: MZMW_jug
- Sjever na: MZMW_sjever
- Zapad na: MZMW_zapad

Postavke sigurnosnih ključeva su ostale iste ... U koliko bude problema (a imate pristup internetu) javite se na naš irc kanal.

Pozivamo sve zainteresirane da se uključe u rad mreže. Članovi mreže rado će pomoći pri kupnji i podešavanju opreme, a na internom forumu ili chatu će se vrlo rado pozabaviti i sa ostalim problemima. Svi zainteresirani za učlanjenje mogu se javiti na wireless@mzm.hr ili na ovim web stranicama „skinuti“ pristupnicu, ili je popuniti online i pronaći detaljne informacije kako postati članom.

Par korisnih savjeta o spajanju i sl. pronađite ovdje.

Piše: tomica


 
     
     
 
.Dizajn: Tomica
Copyright (c) 2007. MZM Wireless .